به گزارش وبسایت خبری ساعد نیوز به گزارش مهر , اوج گیری مجدد بیماری کرونا در بعضی از استان های کشور ( تهران ), سبب ساز شده تا مسئولان وزارت بهداشت از موقعیت مو جود ابراز نگرانی نمایند . این در حالی است که بر پایه ی مصوبه ستاد ملی تقابل با کرونا , از ۱۵ تیر ماه ۹۹ , استفاده از ماسک در مکان های پرتجمع , تحمیلی خواهد شد .
در همین هم اکنون , ۱۴ استان مرزو بوم در شرایط قرمز رنگ و هشدار قرار داراهستند که تهران هم فعلا در لیست استان هایی است که در موقعیت هشدار قرار دارا هستند .
مبتنی بر آنچه که سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت , اعلام نموده است , تا دیروز ۱۴ استان در حالت قرمزرنگ و هشدار قرار داشته اند . این در حالی است که میزان بیماران کرونایی بستری در تهران , ظرف روزهای اخیر به صورت عجیبی ارتقا یافته و نسبتاً گنجایش تخت های کرونایی مریضخانه های استان تهران , پر شدهاست .
بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران , اعلامکرد : در روزهای اخیر و در ادامه بازگشایی ها و انجام مسافرت ها , شاهد افزایش موردها ابتلا به کرونا هستیم .
او با اشاره به عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی از طرف بعضا از هموطنان , خاطر نشان کرد : این حالت سبب ساز به افزایش مورد ها بستری و مرگ و میر می شود .
معاون بهداشت دانش گاه علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران , تاکید کرد : از مردمان درخواست میکنیم همچون روزها عید , به رعایت پروتکل های بهداشتی پایبند باشند .
او خاطر نشان کرد : نکته قابل توجه درین روز ها , استفاده از ماسک است که درخواست میکنیم بدون ماسک از منزل خارج نیایید . همینطور , شستن دست ها را مرتب انجام دهید و تا حد قابلیت به سفر نروید .
در همین اکنون , علی رضا دلاوری معاون بهداشت دانش گاه علوم پزشکی تهران , هم در مذاکره با خبر نگار مهر , نسبت به وضعیت تولید شده ابراز نگرانی کرد و اعلام کرد : درصورتی که همین شرایط ادامه داشته باشد , مسلما با مشکل مواجه خواهیم شد . براین اساس , لازم است که راجع به بعضا تصمیمات قبل برای کنسل محدودیت ها , تجدید نظر شود .
او با انتقاد از افرادی که بیماری کرونا را جوک گرفته اند , ادامه داد : این بیماری , با کسی طنز ندارد و در حالتی که مراقب نباشیم , مهلک است .
علی رضا زالی فرمانده ستاد رویا رویی با کرونا در کلانشهر تهران , از ارتقاء مورد ها ابتلا به کرونا در تهران ابراز نگرانی کرد و ذکر کرد : مردمان می بایست همچون ماه های پیشین , نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی , دورازشوخی باشند .
در همین هم اکنون , ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت , از بیان محدودیت های کرونایی به استانداران ۱۱ استان کشور خبر اعطا کرد و ادامه داد : اقدامات محدودیتی برای رویا رویی با کرونا به استانداران استان های خوزستان , سیستان و بلوچستان , هرمزگان , بوشهر , فارس , آذربایجان شرقی , آذربایجان غربی , خراسان رضوی , کرمان , تهران و البرز بیان شدهاست .
او اعلام کرد : اکثر مشکلات ما مراسم پای کوبی , ترحیم و دورهمی ها است و همین سبب ساز شیوع بیشتر کرونا شدهاست . به گونه ای که خوزستان یک سوم بستری ها و فوتی ها را به خویش اختصاص میدهد .
محمودرضا صالحی کارشناس بیماری های عفونی , با تیتر این مقاله که در یک هفته قبلی در بیشتر درمانگاه های دانشگاهی , تعداد بیماران در تهران رو به ارتقا است , اذعان کرد : رفتار کرونا با دیگر ویروس هایی که تا به امروز مشاهد شدهاست همخوانی ندارد . تعبیر و تفسیر ما این بود که با تغییر تحول فصل شاهد کاهش بیماری باشیم , البته این بیماری هنوز نیز در حال غافلگیر کردن ماست .
این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران , تاکید کرد : کرونا معالجه قطعی ندارد و بالقوه مرگ آور است .