رویکرد های تهیه و تنظیم غذای عاری از ویروس

6

رویکرد های تهیه و تنظیم غذای عاری از ویروس
تجربه‌های شیوع بیماری‌های قبلی از ویروس‌هایی مشابه با کرونا , مثل سندروم سارس و مرس , نشان میدهد که انتقال هیچکدام از آنها از روش مصرف مواد غذایی انجام نشده است . اینک هم , هیچ مدرکی بر اساس انتقال کرونا ویروس از روش مواد غذایی نیست .

درباره با ایمنی مواد غذایی , اداره بهداشت جهانی ( WHO ) توصیه‌های احتیاطی از جمله توصیه‌های پیروی از اقدامات بهداشتی عالی در طول عمل و تهیه و تنظیم مواد غذایی نظیر شستن دست‌ها , پختن گوشت تماما و دوری از آلودگی متقابل در بین غذا‌های پخته و پخته نشده را صادر نموده است .

این قابلیت موجود هست که کارمندان مربوط به مواد غذایی ویروس را با سرفه کردن و یا این که عطسه کردن به مواد غذایی انتقال دهند , یا این که از روش تماس دست آلوده و کثیف این ویروس را به مواد غذایی منتقل نمایند . براین اساس بایستی مورد ها بهداشتی به ویژه بهداشت دست‌ها را به توجه رعایت نمایند .

اداره بهداشت جهانی سفارش می کند که توصیه‌های استاندارد این اداره برای کاهش در معرض نهادن و انتقال تعدادی بیماری‌ها به فعالیت گرفته شوند . . این موردها عبارتند از :

– رعایت بی نقص بهداشت دست‌ها
– رعایت اصول بهداشتی درهنگام سرفه یا این که عطسه کردن
– رعایت بنیادی ایمنی مواد غذایی
– دوری از تماس نزدیک با هر هر که علامتها بیماری تنفسی نظیر سرفه و عطسه را داشته باشد .

در صورت مراجعه به رستوران و تهیه و تنظیم طعام از خارج از خانه , یا این که هنگام تهیه و تنظیم غذا‌ها در خانه می بایست نکاتی را رعایت فرمائید . حتما از غذا‌های تماما پخته به کارگیری فرمائید ,

از مصرف غذا‌های پر سرعت یا این که فست‌فود‌ها پرهیز کنید , از طعام میل کردن در مکان‌های پرتجمع و نا مرتب خودداری کنید .

از مصرف غذا‌هایی با اسم خانگی دوری کنید , در صورت نیاز به به کارگیری از رستوران می توانید با سوال و پاسخ و ارشادوراهنمایی رستوران‌های مطلوب را بشناسید .

در صورت استعمال از رستوران توجه نمائید که رستوران‌دار‌ها دارنده جواز فعال باشند و از تندرست کارمندان رستوران مطمئن گردید که دستکم علامت ها آنفولانزا یا این که آنفلوانزا نداشته باشند .

ساعت‌هایی به رستوران بروید که با سرو صدا فراوان روبرو نشوید , پس از ورود به رستوران حتما دست‌های خویش را با آب و صابون بشویید . پس از پیشنهاد طعام و پیش از نشستن روی صندلی مجدد دست‌های خویش را بشویید .

غذا‌هایی را که نیازمند تنظیم بدون واسطه با دست و فارغ از نیاز پخت با حرارت اجاق‌گاز میباشند توصیه ندهید . مواد غذایی نپخته سوای بسته‌بندی صنعتی مثل سالاد را التماس نکنید .

غذا‌هایی نظیر سوپ و آش که داغ به راز میز آورده می شوند و قابلیت و امکان تماس دست با آن نیست توصیه دهید ; کارایی شود حتما از نان‌های بسته‌بندی شده یک نفره استعمال فرمایید .

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید