خاصیت کامبوجا

4

کامبوجا نوعی چای ساکن چینی است که با اسم تعجب آور غریبش یک آب میوه هزارساله به حساب آورده می شود . ظاهراً در پیشین های خیر چندان بدور مصرف این آب میوه در جمهوری اسلامی ایران متداول بوده است البته مدتی است که مردمان آن را به دست بیماری آلزایمر سپرده اند .


در‌حالتی که به طور کلی نام کامبوجا هم به گوشتان نخورده است می بایست بگوییم که‌این آب میوه از همزیستی نوی باکتری با نوعی گل سنگ نتیجه ها می شود که به آن قارچ کامبوجا می‌گویند . در‌این مقاله می‌خواهیم در امر خاصیت اساسی این آب میوه بیشتر حرف کنیم . لطفاً با ما همراه باشید .


کامبوجا برای تقویت سیستم ایمنی تن
کامبوجا یک آب میوه گازدار با مزه ترش و شیرین است که خاصیت متعددی دارااست . پژوهشگران طب سنتی بر این عقیده می‌باشند که کامبوجا به دلیل مراحل تخمیر و ترکیباتی نظیر اسید استیک یک آنتی بیوتیک ارگانیک به حساب آورده می شود و محیطی آماده می نماید که از رویش باکتری های زخم رسان پیشگیری می نماید . کامبوجا این اقتدار را داراست که باکتری های زیان آور را نابود و باکتری های موءثر را نگهداری نماید . به این ترتیب وقتی که تن شما باکتری زیان آور نداشته باشد یعنی عفونتی در فعالیت نیست و این در معنای داشتن سیستم ایمنی تندرست و توانمند به اکانت میاید .



کامبوجا سرشار از ویتامین B و C
آبمیوه کامبوجا علاوه بر داشتن باکتری های اثرگذار دربردارنده ویتامین هایی نظیر ویتامین B و C هم می‌باشد . حتماً می‌دانید که وجود این دو ویتامین برای سالم تن اضطراری و واجب است . در‌حالتی که مبتلا استرس و اضطراب شده اید می‌توانید به سراغ آبمیوه کامبوجا بروید . زیرا ویتامین B جان دار در آن منجر التیام و کاهش استرس شده و همینطور میل و اشتهای عصبی را هم کاهش می‌دهد . این ویتامین همینطور خطر پیدایش بیماری های قلبی عروقی را کم کرده و به تقویت خاطر امداد می نماید . علاوه بر این ویتامین , میزان ویتامین C بالای کامبوجا هم برای ارتقای تندستی فوق العاده است . این ویتامین به تقویت سیستم ایمنی تن ; کاهش بیماری های قلبی عروقی و بهبود سالم دیده ها امداد متعددی می نماید . به این ترتیب متوجه می‌شوید که صرفاً با مصرف این آب میوه چه سرویس بزرگی به تندستی تان خواهید کرد .



کامبوجا و امداد به هضم طعام
کامبوجا هم مثل هر پروبیوتیک دیگری سرشار از باکتری های مفیدی است که به بخش اعظم عملکردهای تن امداد می نمایند . یکی‌از مزایای کلیدی این است که پروبیوتیک ها , مخمرها و آنزیم ها با تجزیه ی مواد غذایی مصرفی به هضم طعام و جذب هر چه بیشتر مواد مفید آن یاری می نمایند . آبمیوه کامبوجا سبب ارتقا میزان فلور روده شده و به هضم طعام و همینطور مراقبت تعادل pH تن کمک می‌رساند . به‌این صورت که اضطراری نیست روده ها برای تجزیه ی مواد غذایی فعالیت متعددی انجام دهند زیرا باکتری های جانور در آب میوه مانند کامبوجا از قبلی جزء فعالیت این نهاد را انجام داده اند .


کامبوجا برای تقویت جداره ی روده ها
یک کدام از ترکیبات اصلی کامبوجا اسید بوتیریک اسم داراست که در پروسه تخمیر ایجاد می شود . اسیدبوتیریک خاصیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی دارااست و همینطور میتواند سبب ساز تقویت جداره ی روده ها شده , انگل ها را نابود و از پیدایش بیماری کاندیدوز پیشگیری نماید . این ادغام کلیدی به ارتقا تندرست دستگاه گوارش ( از ابتدا تا پایان ) امداد متعددی می نماید .



کامبوجا برای کاهش معده درد
قبلا هم اشاره کردیم که کامبوجا به هضم خوراک امداد می نماید ; زیرا یک آبمیوه تخمیر شده‌است . در فیض با یاری به «پیش هضم» بعضا آنزیم ها سبب ساز می شود که پانکراس عمل متعددی از خویش نکشد یا این که این که ناچار به ساخت مایعات گوارش کننده نشود . این آب میوه به محافظت pH روده ها و ارتقا باکتری های عالی امداد متعددی می نماید . سازه به‌این عوارض هم می توان اظهار کرد که‌این آب میوه برای کسانی که از درد معده , سندرم روده ی تحریک پذیر , بیماری کرون , بیماری سلیاک و کاندیدوز مشقت می‌برند موءثر است .



کامبوجا منشا آنتی اکسیدان ها
بر کسی پوشیده نیست که آنتی اکسیدان ها برای تندرست تن حتمی و لازم میباشند . این ترکیبات مغذی منجر خنثی شدن اثرات مخرب رادیکال های آزاد در تن شده و از پیدایش بیماری های قلبی عروقی , سرطان ها و دیگر بیماری های ناشی از زخم های سلولی پیشگیری می نمایند . شایسته ترین مبداء آنتی اکسیدان ها , میوه ها و صیفیجات جدید می‌باشند البته کامبوجا هم یکی‌از منابع عالی و ارگانیک آنان به حساب آورده می شود . آنتی اکسیدان ها دربردارنده خاصیت سم زدایی می باشند و به تمیزی کبد و پیشگیری از ابتلا به سرطان امداد متعددی می نمایند .


کامبوجا برای مراقبت سالم مفاصل
احتمالاً درباره ی اسیدآمینه ی گلوکوزامین فراوان شنیده اید و احتمالاً با تکمیل کننده های آن که برای اشخاص سالمند و یا این که اشخاصی که از ایراد بی آبی یا این که درد مفاصل سختی می‌برند آشنا می باشید . گلوکوزامین در واقع مکملی غیرویتامینه و غیر مواد معدنی پرمصرف در عالم است . حقیقت معجزه آسا در مورد کامبوجا این است که دربردارنده گلوکوزامین ارگانیک بوده و بنابراین مصرف آن به مراقبت و ارتقای سالم مفاصل امداد می نماید . در واقع مصرف این آب میوه سبب می شود که شما راحت خیس تکان فرمائید و تا حد متعددی از آرتروز در امان باشید . این خواص کامبوجا برای کسانی که به صورت ماهر ورزش می نمایند زیاد کلیدی و تأثیرگذار است تا در طولانی برهه زمانی مفاصل سلامت تری داشته باشند .

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید