فرناز شیری روانشناس و روان درمانگر راجعبه عواقب فریاد زدن بر راز کودک ها , ذکر کرد : بعضی از خانوادهها به دلیل کلیدی بودن بر روی تربیت کودکانشان گهگاه با خشونت سعی بر فهماندن ایرادات آنها داراهستند , ولی غافل از این که به هیچ وجه نمیتوان طفل را با خشونت تربیت کرده و شخصیت اورا ساخت .
وی خاطر نشان کرد : پدر و مادر نوباوه بایستی اعتنا داشه باشند , از فریاد زدن بر بچه دوری نمایند . خوف از خانواده , عدم اعتماد بهنفس , عدم حق ابراز عشق به وسائل و شی ها میتواند از بچه در آتی یک بشر ترسو بسازد .
این روانشناس و روان درمانگر ادامه داد : خانوادهها بایستی با نوپا خویش با محبت برخورد نمایند ; چون محبت به نوباوه به وی حق ابلاغ میدهد تا مشکلاتی که برای وی پیش میآید را با خانواده مطرح نماید کهاین دستور بچه را غیر وابسته کرده و از گوشه گیری و کناره گیری نجات میدهد .
شیری درپی واهمه از تنبیه فیزیکی را در خردسال ها لبریز مخاطره دانست و خاطرنشان کرد : هراس از تنبیه فیزیکی طفل را مغلوب خوف , استرس و اضطراب می نماید , به نحوی کهاین مورد ها از مهم ترین مساله صدمه زدن به آتی خردسالان است . به خانوادهها توصیه میشود با یک نادرست کوچک , نوپا را مورد مواخذه قرار ندهند و همت داشته باشند به صورت شوخی وار مشکلات را برطرف نمایند .